Rydning & flytning af dødsbo


Skal vi tømme et dødsbo for dig?

Når det kommer til rydning og flytning af et dødsbo, så kan det være en svær og uoverskuelig opgave som pårørende. Det kan også være en langsommelig proces, alt efter hvor meget der er i huset.

Eifos Flyt & Transport tilbyder derfor at hjælpe gennem en totalløsning eller delvis tømning af dødsbo – alt efter hvad du har brug for.

Vi er servicemindede og har forståelse for den svære situation og udviser respekt for dette samt for boets indhold.

Hvad indebærer vores totalløsning?

Hvis du ønsker at gøre brug af vores totalløsning i forbindelse med rydning af dødsbo. Så omfatter dette, at vi tømmer hele huset for indbo, og at vi dernæst kan tilbyde at gøre huset rent.

Dette gøres gennem vores faste samarbejde med CSS rengøringsservice, der håndterer de rengøringsopgaver, du ønsker.

Vi ryder ud og op, rengør, laver de praktiske opgaver (nedtagning af gardiner, lamper, søm, skruer, elektronik m.m.). Alt det du ikke selv har tiden eller overskuddet til.

Har du brug for rydning af dødsbo?

Vi kommer ud og kigger på opgavens omfang for dernæst at kunne give dig et uforpligtende tilbud. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du brug for et
flyttefirma i
Vestsjælland?

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

  Kontakt

  Møllebakken 35, 4581 Rørvig

  Telefon: + 45 42 37 07 36

  CVR: 36103272

  Om os

  Eifos Flyt & Transport hjælper med flytningen hele vejen. Fra udlån af flyttekasser og nedpakning af indbo til opbevaring, transport og udpakning på jeres nye adresse.