Erhvervsflytning i hele Danmark

Eifos Flyt & Transport er den helt rette samarbejdspartner, hvis din virksomhed skal flytte til en ny adresse, eller hvis I skal gennemføre en intern flytning.

Vi har specialiseret os i kontor- og erhvervsflytning, og vi kan derfor tilbyde vores hjælp fra start til slut. Vi har mange glade kunder fra bl.a. Odsherred og Rørvig på Vestsjælland.

Vi er med jer hele vejen​

Vi kan hjælpe dig, der skal koordinere flytningen af din virksomhed, med planlægning og rådgivning, og vores flyttearbejdere kan nedtage og adskille alt kontorinventar og it-udstyr – for derpå at samle det igen på jeres nye adresse.

Vil du vide mere om erhvervsflytning?

Så skriv endelig til os. Vi ser frem til at hjælpe!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lagerplads i forbindelse med erhvervsflytning

Overgangen fra den ene adresse til en anden kan være ret uoverskuelig for et firma, der har meget inventar.

Derfor kan vi tilbyde lagerplads i forbindelse med erhvervsflytning, hvis der er behov for det. Vi har pladsen til at opbevare arkiver, overskudsmøbler m.v. i kortere eller længere perioder.

Vores medarbejdere har stor erfaring med håndtering af inventar, og derfor er jeres virksomheds ejendele altid i trygge hænder hos os.

Vil du indhente et tilbud?

Kontakt os gerne med din opgave, så giver vi et tilbud til en konkurrencedygtig og billig pris.

Det kan være, at der er en bestemt udfordring eller tidsplan, vi skal tage hensyn til. Derfor er du også velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål til vores særlige kompetencer inden for erhvervsflytning eller priser.

Om os

Eifos Flyt & Transport hjælper med flytningen hele vejen. Fra udlån af flyttekasser og nedpakning af indbo til opbevaring, transport og udpakning på jeres nye adresse.

Har du brug for et flyttefirma i Vestsjælland?

​Vi vender tilbage indenfor 24 timer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Møllebakken 35, 4581 Rørvig

Telefon: + 45 4237 0736

Email: info@eifosflyt.dk

CVR: 36103272