Få hjælp til din kontorflytning med det stærkeste team

Tag en slapper, mens Eifos Flyt & Transport pakker

Står virksomheden, erhvervet eller institutionen overfor en tidskrævende, fysisk belastende og mentalt trættende flytning af hovedkvarter, som betyder, at alt inventar skal fragtes fra A til B?

En kontorflytning kan virkelig trække tænder ud, og når selve jobbet, butikken og aktiviteten i den pågældende virksomhed skal værnes om, så kan der opstå mange logistiske, systematiske og metodiske fejl undervejs.

Eifos Flyt & Transport rykker ud i Vestsjælland, hvor forskellige geografiske placeringer såsom Rørvig og Odsherred byder på kunder med vidt varierende behov og nødvendigheder.

Vores team af fagfolk er omstillingsparate, højt erfarne og service-mindede, hvilket giver dem de bedste forudsætninger for at levere flytning for firmaer, hvor kvalitet, effektivitet, nænsomhed og respekt er uundværlige kerneværdier fra start til slut.

Vil du vide mere om flytning af kontor?

Så skriv endelig til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hjælp til firmaflytning i højeste kvalitet

Hos os er det væsentligt, at du får et tilbud på en pris, der stemmer overens med dine ønsker, når det kommer til kontorflytning eller firmaflytning. Vi bestræber os på at levere flytning af kontor, infrastruktur, inventar og indmad i den højeste kvalitet og med de bedst tænkelige standarder, uden at det vælter budgettet.

En god flytteoplevelse kommer lige så meget som et resultat af vores samarbejdspartneres velvilje, styrke, høflighed og menneskelighed.

Ring i dag og hør mere om firma- og kontorflytning

En firmaflytning kræver nøjagtighed og præcision, da der er mange elementer, genstande og klenodier, som skal transporteres, pakkes væk og pakkes ud. Det er en stor proces, hvori vi tilbyder vores ekspertise, så du kan få god ro i maven og sænke skuldrene. Du kan høre mere om kontor- og firmaflytning ved at ringe til os i dag.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din kontorflytning!

Om os

Eifos Flyt & Transport hjælper med flytningen hele vejen. Fra udlån af flyttekasser og nedpakning af indbo til opbevaring, transport og udpakning på jeres nye adresse.

Har du brug for et flyttefirma i Vestsjælland?

​Vi vender tilbage indenfor 24 timer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Møllebakken 35, 4581 Rørvig

Telefon: + 45 4237 0736

Email: info@eifosflyt.dk

CVR: 36103272