Vælg praktisk og smart møbelopbevaring hos Eifos Flyt & Transport

Vi passer godt på alle dine genstande

Uanset om du er privat eller repræsenterer et bestemt erhverv, så kan du nemt og bekvemt finde praktiske, smarte, effektive og langtidsholdbare opbevaringsløsninger hos Eifos Flyt & Transport.

Ens ejendele kan have stor betydning, og infrastrukturen på arbejdspladsen kan have altafgørende indflydelse på de forskellige funktioner, der udfyldes i virksomheden, hvorfor opbevaring af elementerne og genstandene skal ske under sikre, trygge og garanterede forhold. Vores fagfolk har et stort fokus på professionalitet, effektivitet og beskyttelse.

 
Vi befinder os i Rørvig, og vores kunder kommer blandt andet fra Odsherred og resten af Vestsjælland. Vi sørger for at skabe rammer, hvor serviceniveauet eksisterer ud fra de højeste standarder. 

Vil du vide mere om opbevaring hos os?

Så skriv endelig til os! Vi svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor bør du vælge møbelopbevaring hos os?

Hvilke genstande har du mulighed for at få opbevaret hos Eifos Flyt & Transport?

  • Møbler
  • Kasser med indbo, inventar eller lignende
  • Elektronik – for eksempel TV eller højtalere

Når det kommer til møbelopbevaring, bestræber vi os på at give kunderne en god oplevelse og service. Når der skal flyttes, kan det være emotionelt hårdt, eller der kan være ubarmhjertige årsager til, at hjemme- eller arbejdssituationen skal justeres på. Vi sørger for, at du ikke behøver at skille dig af med dine klenodier, værdifulde genstande eller affektionsværdier.

Hvad koster opbevaring af møbler?

Møbelopbevaring kan være svær at sætte en generel pris på. Det skyldes, at der er forskellige parametre, der har indflydelse på den samlede pris. Du kan kontakte os direkte via telefon eller mail, så vi sammen finder den helt rigtige opbevaringsløsning for dig og din aktuelle situation, ligesom vi kan sammensætte et uforpligtende tilbud.

Om os

Eifos Flyt & Transport hjælper med flytningen hele vejen. Fra udlån af flyttekasser og nedpakning af indbo til opbevaring, transport og udpakning på jeres nye adresse.

Har du brug for et flyttefirma i Vestsjælland?

​Vi vender tilbage indenfor 24 timer

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Møllebakken 35, 4581 Rørvig

Telefon: + 45 4237 0736

Email: info@eifosflyt.dk

CVR: 36103272